TrouWow

    

Leuke stylingshoot gedaan met mede trouwleveranciers. Dit is het professionele filmpje.

Aan het werk

    

Eclairgebak staat voor ambacht en kwaliteit. Een bruidstaart moet mooi en vooral lekker zijn. In deze video ziet u het interieur van een bruidstaart met bosbessen bavaroise en verse vruchten.

Bruidstaart stapelen

    

Hoe wordt een bruidstaart op elkaar gestapeld. Hier worden dowels voor gebruikt. In deze video ziet u de trucjes hiervan.

Decoratie rolfondant

    

Een bruidstaart moet natuurlijk niet te zoet zijn. Het bekleden met rolfondant is vakwerk. Pascal laat zien hoe dun deze om de bruidstaarten van Eclairgebak worden gedecoreerd.

Decoratie merenqueschuim

    

In deze video ziet u het branden van merengue schuim. Een zeer warm werkje waar echt gelet moet worden op de temperatuur van het schuim.

Decoratie icing

    

In deze video ziet u een hand gespoten decoratie van icing. Icing is een fijne decoratie welke met een spuitmondje wordt aangebracht. Deze techniek is een ambachtelijke techniek met een Amerikaanse stijl.

Decoratie strakke afwerking

    

Voor een strakke afwerking van een bruidstaart werken we de zijkant van de bruidstaart af met een vanille crème au beurre. Dit recept is op basis van roomboter, banketbakkersroom, bastertssuiker en vanille. In dit filmpje ziet u dat de afwerking 90 C is.

Decoratie meten

    

Om een bruidstaart een professionele uitstraling te geven zorgen we ervoor dat elke laag kaars recht is. Aan iedere zijde wordt er gemeten dat alles even hoog is alvorens we de bruidstaart decoreren met rolfondant.

Hoe snij ik een bruidstaart aan

    

Hoe snijd u een grote bruidstaart in mooie gelijke stukken.

Demonstratie macaron

    

In deze video ziet u het afwerken van macarons. Deze Franse kleine gebakjes zijn een ware luxe traktatie voor uw bruiloft.

Sweet table opbouw

    

In deze video ziet u een opbouw van een sweet table. De ceremonie was eerder afgelopen als gepland. Om de gasten en het bruidspaar niet te storen zijn we daarom abrupt gestopt met filmen.

Semi naked cake macarons

    

In deze video ziet u een Semi nakedcake met verse bloemen en een drip van pure chocolade.

Vierkanten bruidstaart

    

Op deze video ziet u een vierkanten bruidstaart. De bruidstaart wordt van alle kanten belicht, zodat u goed kunt zien hoe perfectionistisch Eclairgebak werkt.

Witte bruidstaart

    

In deze video ziet u een Amerikaans gedecoreerde bruidstaart van alle kanten.