Lees hier de ervaringen van onze bruidsparen.

Gebruik de link van theperfectwedding.nl om een ervaring achter te laten.

*

65 People wrote to us:
 1. OMG! Wat was de taart mooi en lekker!
  We hebben een proefsessie gehad met Mariam en onze chaotische ideeën voor de taart gedeeld. Ze wist snel welke richtig wij op wilden en maakte hier een super ontwerp voor.
  Omdat ik (bruid) glutenvrij moet eten en we nog niet wisten hoe we dit zouden vormgeven met apart taartje voor mij of alleen de bovenste laag glutenvrij had mijn man tijdens de proefsessie van alle door ons uitgezochte smaken 2 stuks. 1 keer “normaal” en 1 keer glutenvrij.
  De smaak “mascarponeaardbeiroom / Grand Marnier / stukjes witte chocolade / verse aardbei / Belgische chocolade cake” bleek alleen glutenvrij nog lekkerder dan in de “normale” variant dat wij voor een hele glutenvrije taart gekozen hebben.
  De gasten hebben heerlijk gesmuld en de taart was prachtig!


  6 februari 2024
 2. 7 mei 2011 zijn we getrouwd en hadden we een over heerlijke taart van Eclair gebak. Toen we 1 jaar getrouwd waren hebben we een klein taartje laten maken. Ook deze was heerlijk! En op 25 november 2023 hebben we ons koperen huwelijk gevierd en natuurlijk weer met een heerlijke taart van Eclair gebak. De bordeauxrode accenten waren op ons verzoek koper kleur gemaakt. Ze had in haar archief nog de gegevens van ons. De smaken, voor hoeveel personen. Dat was erg makkelijk communiceren. Kortom wederom een top ervaring met Eclair gebak!


  5 december 2023
 3. Na verschillende keren internet afgezocht te hebben voor inspiratie voor een bruidstaart, zijn we terecht gekomen bij Eclair gebak. Van een warm welkom en vriendelijke glimlach tijdens het taart proeven tot een bruidstaart die nog mooier was dan wij ooit hadden kunnen dromen. Geen wens was te gek, Eclair is een echte aanrader!


  23 november 2023
 4. Wij hebben onze bruidstaart via Eclair Gebak laten maken! Pascale en haar team zijn enorm meedenkend en er zijn enorm veel keuze mogelijkheden! Eclair Gebak snapten onze wensen en hebben deze 1 op 1 vertaald in onze bruidstaart die wij, maar ook onze gasten, heerlijk vonden!


  30 augustus 2023
 5. Eclair Gebak heeft een prachtige en een overheerlijke bruidstaart voor ons gemaakt. Zeer tevreden over het contact wat we van te voren hebben gehad met Eclairgebak en de uitvoering. Tot in de puntjes verzorgd.


  24 augustus 2023
 6. Fantastische en heerlijke taart. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ze zijn echt super creatief.


  12 juli 2023
 7. Vanaf het eerste moment zijn wij bij Eclair heel hartelijk ontvangen. Mariam heeft ons tijdens de proefsessie ontzettend goed geholpen bij het maken van een keuze voor onze bruidstaart. Haar passie en leuke ideeën hebben ervoor gezorgd dat we een hele mooie en lekkere taart hebben gekregen. De yoghurt bavaroise met frambozenmoes en veel vers fruit was ideaal voor een warme zomerdag. De taart werd ook zorgvuldig bezorgd en perfect opgesteld op onze trouwlocatie. De gasten waren erg enthousiast hoe de taart eruitzag maar nog meer over hoe lekker de taart was. Sommige hebben zelfs van meerdere stukken taart genoten! Eclair Gebak is een echte aanrader!


  4 juli 2023
 8. Gezien de afstand verliep de communicatie volledig via e-mail. Slechts met 1 voorbeeld heeft Eclair een meer dan fantastische taart voor ons gemaakt die ook nog eens heerlijk smaakte. Echt vakwerk en wat ons betreft een absolute aanrader!


  25 juni 2023
 9. Het was in één woord fantastisch! Van het eerste ontvangst tot aan onze grote dag. Pascalle is een warm persoon die haar werk zichtbaar met veel plezier en toewijding doet. Onze sweet table en taart zagen er heel mooi uit, alles was even lekker. Ook werd er heel goed rekening gehouden met de uitstraling van de locatie en onze wensen qua thema en aankleding. Zowel wij als al onze gasten hebben genoten. Dankjewel!


  9 oktober 2022
 10. Wij raden Eclair gebak ten zeerste aan. Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Pascal die ons meteen kennis liet maken met de overheerlijke smaken die een bruidstaart zo speciaal maakt.
  Alles werd geheel naar wens uitgevoerd.
  Zo hadden we een gast met een gluten allergie, ook dit was geen probleem.
  We vroegen om onze vrolijke viervoeter te verwerken in onze bruidstaart.
  Deze hebben ze geweldig verwerkt in suikerwerk!!
  De bruidstaart zag er fantastisch uit en de smaken waren een ware beleving!!
  Alle lof voor jullie!!!

  hartelijke groeten Johan en Bianca


  26 september 2022
 11. Vanaf het moment dat we haar zaak binnen stapte liet Pascal ons op ons gemak voelen. Na een kopje thee/koffie nam ze alle tijd onze wensen door te spreken met ons. Ze had een handige slide show met heel veel verschillende soorten taart om nog duidelijker door te spreken wat we wel/niet mooi vonden. En ze deelde onze visie; de taart moet er uit zien maar vooral gewoon heel erg lekker zijn! De 3 proefsmaken die we van te voren hadden uitgekozen waren alle 3 heerlijk maar uiteindelijk toch dé smaak gevonden, die ze had aangepast naar de wensen die we vooraf doorgegeven hadden. Omdat ze onze trouwlocatie goed kende, gaf ze aan zelf contact op te nemen om de levering af te stemmen, super fijn! En op de dag zelf zag onze taart er prachtig uit zoals we voor ons zagen en nog belangrijker; iedereen vond de taart heerlijk!


  14 september 2022
 12. Een dikke 10 voor onze heerlijke en mooie bruidstaart die Pascal ook nog glutenvrij kon maken vanwege coeliakie. De taart was helemaal op!


  2 september 2021
 13. In een woord fantastisch! Door corona enkele keren dienen te schuiven maar wat waren ze meelevend, meedenkend en liefdevol. Onze sweet table was een prachtig geheel. Zowel wij als onze gasten hebben genoten!


  25 mei 2021
 14. De taart was perfect! Toevalliga waren wij zelf getuige van de zorgvuldige bezorging. Onze gasten hebben genoten van de taart en de complimenten bleven komen. Sommige gasten namen zelfs een derde stuk!


  8 december 2020
 15. Super lekkere, mooie bruidstaart! De Proefsessie vonden wij een echte meerwaarde. Pascal van eclairgebak is een super aangename, correcte vrouw. Wij waren echt last minute met het bestellen van een bruidstaart, maar ze heeft het alsnog tot in de puntjes geregeld. Perfecte service!


  20 september 2020
 16. Prachtige en heerlijke bruidstaart voor onze dochter. Super verzorgd!! Zijn prijs waard!


  10 augustus 2020
 17. Onze bruidstaart van Eclair was heerlijk en mooi! Wij zijn bij Eclair terechtgekomen omdat zij ‘huisleverancier’ zijn van onze trouwlocatie, en we snapppen waarom! Pascal heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en samen met ons een prachtige taart samengesteld. Omdat ze korte lijntjes heeft met de trouwlocatie hebben wij geen enkel omkijken gehad naar het leveren en klaarzetten van de taart. Ook hebben we gratis tafeldecoratie mogen lenen van Pascal. Na het bespreken en bestellen heeft Pascal alle verdere communicatie met de locatie op zich genomen, waardoor wij nergens meer naar hoefden om te kijken. Ideaal!


  14 februari 2020
 18. Samen met Pascal van Eclair hebben we op een middag op een leuke manier onze specifieke bruidstaart kunnen bespreken en creëren. Vanuit Pascal genoeg invoer en initiatief, zodat de voor ons perfecte weddingcake met bijbehorende zoetigheden is ontstaan. Alles netjes geleverd en op een zeer mooie manier gepresenteerd.


  29 september 2019
 19. De taart van onze bruiloft zag er prachtig uit en smaakte heerlijk! De communicatie verliep duidelijk en er was ruimte voor flexibiliteit/aanpassingen. Zeker een aanrader!


  21 september 2019
 20. Pascal van Eclair heeft onze wensen voor een bruidstaart en sweet table perfect vertaald naar een taart die er niet alleen prachtig uitzag, maar ook nog eens fantastisch smaakte. De overheerlijke macarons en aardbeien vielen goed in de smaak.


  1 augustus 2019
 21. Fantastische smaak! Qua uiterlijk zag de taart er perfect uit, precies zoals we hadden gehoopt. Vakwerk!


  3 juli 2019
 22. We zijn bij Eclair heel hartelijk ontvangen en ontzettend goed geholpen bij het maken van een keuze voor onze bruidstaart. Pascal wist onze wensen goed in kaart te brengen en visualiseren. Ook was er een goede samenwerking tussen Eclair en onze bloemist, waar wij ons verder niet meer druk om hoefden te maken. Op de dag zelf bleek dat de taart precies uitstraalde wat wij voor ogen hadden. De reacties op de smaak waren ook enkel lovend!


  30 juni 2019
 23. Heel meedenkend en veel complimenten van onze gasten gekregen over de super lekkere taart!


  28 juni 2019
 24. Eclair Gebak was amazing. We had a cake set up on 4 layers with each layer having an individual taste. We also had a smaller cake made to be cut for ppl with allergies. All our wishes were fulfilled to the max and beyond. The team was super flexible with the design, taste and changes for the cake. We are fully won over by their professionalism and care for our wedding. Thank you so much again for making our most important day so tasty and beautiful. Your forever clients, Cristina & Johan


  4 juni 2019
 25. Op onze bruiloft hadden we zowel overdag als ‘s avonds een geweldige sweet table van Eclair gebak: een prachtige bruidstaart, gecombineerd met verschillende overheerlijke zoete lekkernijen. Pascal van Sandijk wist onze wensen en smaken perfect te vertalen in deze onvergetelijke sweet tables.


  12 mei 2019
 26. Dankzij Pascale en haar collega’s hebben wij mogen genieten van een heerlijke én prachtige bruidstaart en dessertbuffet! We hebben van te voren ook een heel aangenaam gesprek gehad om onze wensen te bespreken en deze zijn perfect tot uiting gekomen! Ook van onze gasten mochten we vele complimenten ontvangen. Een hele dikke merci!!


  4 mei 2019
 27. Wij hadden een idee voor een sweet table in gedachten maar geen voorbeeldfoto of afbeelding. Dankzij de passie voor het vak en inlevingsvermogen van Eclair Gebak werden al onze verwachtingen overtroffen. De smaken, opmaak en aankleding waren een rijke traktatie!


  28 maart 2019
 28. Team Eclair werkt uiterst professioneel en heeft ons zeer goed geholpen bij de keuze voor onze bruidstaart.


  2 maart 2019
 29. Via internet gevonden; heel leuke vrouw die dit bedrijfje runt en wij konden alles met haar bespreken en voorts heeft zij via tekeningen aangegeven hoe onze taart er eventueel uit zou komen te zien. Ik raad iedereen dit bedrijfje aan.


  19 februari 2019
 30. Pascal en Eclairgebak boden een heel klantvriendelijke en gastvrije wijze van werken aan waarbij ik samen met een vriendin voor een proef sessie mocht komen en we tevens een proefbordje voor mijn partner mee naar huis mochten nemen :-). Ze dacht mee met de wensen, er is een goede overzichtelijke smaken lijst reeds van te voren voorhanden en Pascal stelt zich heel flexibel op! Twee toppers waren beiden in de taart te verwerken. Het resultaat voldeed ruim aan onze verwachtingen en wij en onze gasten hebben er heerlijk van gesmuld! We vinden Eclairgebak dan ook echt een aanrader voor feesttaarten waaronder een bruidstaart!


  30 januari 2019
 31. Wij hebben enorm genoten van onze heerlijke bruidstaart van Eclair. Wij hebben voor de smaak mango aardbei gekozen. Echte smaaksensatie.


  1 september 2018
 32. We zijn zo fijn ontvangen toen we onze wensen kwamen bespreken, alles was mogelijk, overal werd in meegedacht, echt een ervaring om je prins en prinses bij te voelen zeg maar. De cake was werkelijk prachtig en heerlijk, veel complimenten over gehad. De prijs was er ook wel naar en als enige minpuntje zou ik zeggen dat je bij zo’n dure taart nog een aparte rekening krijgt voor de bloemen die erop zaten, voor dat geld had dat op zich wel inbegrepen mogen zijn.


  14 augustus 2018
 33. Prachtige en heerlijke bruidstaart en cupcakes gemaakt door Eclair Gebak.
  We zijn heel blij dat we voor Eclair Gebak hebben gekozen!


  13 augustus 2018
 34. Eclair Gebak heeft voor ons een geweldige bruidstafel met cake en andere lekkernijen gemaakt. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen, het was geweldig! Wat er vooral uit sprong bij Eclair Gebak is de heerlijke smaken en de geweldige medewerkers die graag nieuwe en mooie dingen willen proberen. Een wereld cake table!


  1 augustus 2018
 35. Wij hebben met veel plezier de proef- en ontwerpsessie van de taart beleefd met een medewerker van Pascal en later nog enkele zaken aangeleverd voor de opmaak. Dat is allemaal perfect verwerkt wat resulteerde in een prachtige maar vooral ook lekkere bruidstaart.
  Pascal en haar team hebben op 9-6-2018 een prachtige en zeer lekkere bruidstaart gemaakt en afgeleverd op onze trouwlocatie. Onze gasten zijn nu (een maand later) nog steeds enthousiast over de hoe de taart eruit zag maar nog meer over hoe lekker de taart was. De taart was meer dan groot genoeg en sommige gasten hebben met smaak nog een tweede (of in enkele gevallen) een derde stuk taart genomen.


  10 juli 2018
 36. OP 5 mei zijn wij getrouwd en heeft Eclair gebak gezorgd voor onze taart en sweettable!
  De communicatie met Pascal verliep vriendelijk en ze reageerde snel op onze vragen.
  Daarnaast zag de taart met de sweettable er fantastisch uit en smaak was ook erg goed! niet alleen wij, maar ook de gasten hebben echt gesmuld van alle lekkernijen die door eclair gebak verzorgd zijn!
  Nogmaals dankjewel pascal!


  17 mei 2018
 37. Ik vond het een heel prettig contact met Pascal. Zij luistert goed na de wensen van de Klant.
  De taart was erg lekker! Top Service, dankjewel!


  15 mei 2018
 38. Toen we een bakker zochten voor onze bruidstaart, wisten we niet wie goed zou zijn. Wij hebben aan onze trouwlocatie gevraagd welke bakker zij kenden en zouden aanraden. Hieruit kwam Eclair Gebak uit Maasbracht. Wij hebben contact opgenomen en kregen een lijst met smaken toegestuurd waaruit wij er 3 mochten kiezen om te proeven. Met z’n tweetjes werden we hartelijk ontvangen door Pascal. Alles was voorbereid, we werden goed geïnformeerd, en voorbeelden werden uitgewisseld. Onze keuzes werden genoteerd en de prijs viel reuze mee! Op de trouwdag zelf stond de taart gepresenteerd zoals wij verzocht hadden. Er was veel zorg en toewijding besteed aan de kwaliteit van de taart en opmaak. Hij smaakte fantastisch! Wij zijn heel erg blij dat we gekozen hebben voor Eclair Gebak, beter hadden we niet kunnen vinden 🙂


  10 november 2017
 39. Wow wat een mooie taart! En wat was de taart heerlijk!


  8 oktober 2017
 40. Eclair neemt alle tijd om de wensen te bespreken. Maakt de taart met een persoonlijke touch en denkt mee over de mogelijkheden hierin. Alles precies zoals besproken afgeleverd, een hele mooie taart met een heerlijke smaak. Een echte aanrader als je iets speciaals en lekkers wilt. Bedankt voor de goede zorgen.


  2 oktober 2017
 41. Genoten van een super lekkere bruidstaart! Daar kan geen gewone bakker tegenop!


  20 september 2017
 42. Fantastisch! Een heerlijke taart en super afgewerkt!


  13 september 2017
 43. Prachtige taart, ze luisterden erg goed naar onze wensen. De taart was bovendien erg lekker! Kortom de perfecte bruidstaart.


  31 augustus 2017
 44. Dank jullie wel voor de mooie , naar wens zijnde bruidstaart.


  23 juli 2017
 45. Onze taart was prachtig & heerlijk! Hij zag er precies uit zoals we gewenst hadden, was op tijd bij de locatie en de bloemen hebben ze zelf opgehaald bij de bloemist! In een woord: GEWELDIG!


  20 juni 2017
 46. Onze bruidstaart was helemaal geweldig! Mooie uitstraling zoals we gevraagd hadden, en de smaak was fantastisch! We hebben van alle gasten complimenten erover gekregen en zelfs iedereen is voor een tweede ronde gegaan! Zegt genoeg denk ik…Bedankt Pascal voor de fijne samenwerking!


  18 juni 2017
 47. Heel positief!
  We zijn prettig ontvangen waarin alle tijd werdt genomen door een zeer enthousaiste medewerkster.
  De taart was naar wens en op gewenste tijdstip afgeleverd en echt heerlijk bevonden door iedereen.
  Mijn favoriet is banaan mmmmm
  Echt al bij al een toppertje!


  31 mei 2017
 48. Ondanks dat mijn man en ik een hele andere smaak hebben heeft Pascal een heel mooi ontwerp voor de taart gemaakt wat we beiden erg mooi vonden.

  De taart was uiteindelijk prachtig en smaakte verrukkelijk! De service was ook heel goed en Pascal erg vriendelijk.


  24 mei 2017
 49. Eclair gebak heeft een enorm breed aanbod aan mogelijke smaken en ontwerpen maar was daarnaast enorm flexibel in het vinden van onze gewenste smaken en perfecte bruidstaart. Alle opties werden uitgebreid besproken en samen zijn we tot een geweldige taart gekomen. Een enorm leuk proces met super service en geweldige taart als resultaat!


  20 december 2016
 50. Een super mooie taart die ook echt heel lekker smaakt. Helemaal gemaakt zoals wij hem wilde hebben. Met prachtige details!


  2 oktober 2016
 51. Pascal gaf ons om te beginnen perfect advies. Ook vulde ze onze wensen/ideeën, zo waar nodig, perfect in/aan. In één woord: TOP.


  24 september 2016
 52. Super mooie bruidstaarten smaken heerlijk


  30 juli 2016
 53. Heerlijke taart die er prachtig uitzag. Super service. Een aanrader!


  5 juli 2016
 54. Wij wilden graag dat onze trouwkaart verwerkt werd in de taart. Er werd heel goed meegedacht hoe dit het beste vorm kon worden gegeven. Resultaat was erg mooi en, heel belangrijk, heel erg lekker.


  17 juni 2016
 55. hele mooie taart gekregen, precies naar onze wens, met een heerlijke smaak!


  8 mei 2016
 56. Onze trouwdag was helemaal af met de fantastische bruidstaart van Eclair Gebak! Pascal maakte speciaal tijd voor ons vrij om onze wensen te bespreken. Haar enthousiasme, kennis van zaken en meedenken hebben geleid tot onze perfecte taart van buiten en van binnen! Wij raden Eclair Gebak bij iedereen aan!
  Rémon & Tanja.


  1 november 2015
 57. Taart was helemaal perfect wat betreft smaak en ook wat betreft het ontwerp. Bovendien was er ook sprake van een goed contact. Absoluut een aanrader!


  30 oktober 2015
 58. Prachtig mooie taart gekregen die voldeed aan onze verwachtingen wat betreft uitstraling en natuurlijk heel belangrijk smaak!


  16 september 2015
 59. Prima service, heerlijke smaak en goede prijs/kwaliteit. Ze maken de taart zoals jij hem wilt. Het ziet er dan schitterend uit!


  8 september 2015
 60. Fijn contact. Neemt de tijd.
  Goede service en een overheerlijke bruidstaart!
  Kon niet beter, net als de rest van onze trouwdag.


  6 augustus 2015
 61. Zeer goede prijs kwaliteit en fijne service. Bruidsstandaard was kwijtgeraakt na de bruiloft maar super opgelost door Eclaire gebak. Zeer tevreden over de dienstverlening en zouden de leverancier dan ook zeker aanraden.


  5 augustus 2015
 62. De proefsessie was erg leuk om te doen en werd goed en professioneel begeleid. De bruidstaart is precies zo geworden zoals we hadden afgesproken en zag er prachtig uit. De taart smaakte ook nog eens heerlijk! Top service!


  29 juli 2015
 63. Vanaf het eerste contact ging het geweldig! De proefsessie was leuk, we kwamen snel tot onze keuze door de hulp. De uiteindelijke taart was fantastisch! Smaak en uiterlijk waren precies goed. Wat opviel was dat dit door veel gasten werd bestempeld als de eerste taart waarbij ze meemaakten dat er geen restjes meer op de afgeruimde borden lagen. Een absolute aanrader!


  15 juni 2015
 64. Kregen heel goede informatie over de producten waar ze mee werkten er werd ook rekening gehouden met mensen die en allergie hebben. Onze taart was tot in de puntjes verzorgd en heel lekker; iedereen vond ze lekker en alles was dan ook op eclair gebak is echt en aanrader voor elk feest dan ook.


  11 november 2014
 65. Het enthousiasme waarmee Pascal voor ons een taart heeft ontworpen en gemaakt was erg aanstekelijk.
  Super taart die er niet alleen erg mooi uitzag, maar ook nog eens erg lekker smaakte.


  2 mei 2013