Lees hier de ervaringen van onze bruidsparen.

Gebruik de link van theperfectwedding.nl om een ervaring achter te laten.

*

40 People wrote to us:
 1. Dankzij Pascale en haar collega’s hebben wij mogen genieten van een heerlijke én prachtige bruidstaart en dessertbuffet! We hebben van te voren ook een heel aangenaam gesprek gehad om onze wensen te bespreken en deze zijn perfect tot uiting gekomen! Ook van onze gasten mochten we vele complimenten ontvangen. Een hele dikke merci!!


  4 mei 2019
 2. Wij hadden een idee voor een sweet table in gedachten maar geen voorbeeldfoto of afbeelding. Dankzij de passie voor het vak en inlevingsvermogen van Eclair Gebak werden al onze verwachtingen overtroffen. De smaken, opmaak en aankleding waren een rijke traktatie!


  28 maart 2019
 3. Team Eclair werkt uiterst professioneel en heeft ons zeer goed geholpen bij de keuze voor onze bruidstaart.


  2 maart 2019
 4. Via internet gevonden; heel leuke vrouw die dit bedrijfje runt en wij konden alles met haar bespreken en voorts heeft zij via tekeningen aangegeven hoe onze taart er eventueel uit zou komen te zien. Ik raad iedereen dit bedrijfje aan.


  19 februari 2019
 5. Pascal en Eclairgebak boden een heel klantvriendelijke en gastvrije wijze van werken aan waarbij ik samen met een vriendin voor een proef sessie mocht komen en we tevens een proefbordje voor mijn partner mee naar huis mochten nemen :-). Ze dacht mee met de wensen, er is een goede overzichtelijke smaken lijst reeds van te voren voorhanden en Pascal stelt zich heel flexibel op! Twee toppers waren beiden in de taart te verwerken. Het resultaat voldeed ruim aan onze verwachtingen en wij en onze gasten hebben er heerlijk van gesmuld! We vinden Eclairgebak dan ook echt een aanrader voor feesttaarten waaronder een bruidstaart!


  30 januari 2019
 6. Wij hebben enorm genoten van onze heerlijke bruidstaart van Eclair. Wij hebben voor de smaak mango aardbei gekozen. Echte smaaksensatie.


  1 september 2018
 7. We zijn zo fijn ontvangen toen we onze wensen kwamen bespreken, alles was mogelijk, overal werd in meegedacht, echt een ervaring om je prins en prinses bij te voelen zeg maar. De cake was werkelijk prachtig en heerlijk, veel complimenten over gehad. De prijs was er ook wel naar en als enige minpuntje zou ik zeggen dat je bij zo’n dure taart nog een aparte rekening krijgt voor de bloemen die erop zaten, voor dat geld had dat op zich wel inbegrepen mogen zijn.


  14 augustus 2018
 8. Prachtige en heerlijke bruidstaart en cupcakes gemaakt door Eclair Gebak.
  We zijn heel blij dat we voor Eclair Gebak hebben gekozen!


  13 augustus 2018
 9. Eclair Gebak heeft voor ons een geweldige bruidstafel met cake en andere lekkernijen gemaakt. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen, het was geweldig! Wat er vooral uit sprong bij Eclair Gebak is de heerlijke smaken en de geweldige medewerkers die graag nieuwe en mooie dingen willen proberen. Een wereld cake table!


  1 augustus 2018
 10. Wij hebben met veel plezier de proef- en ontwerpsessie van de taart beleefd met een medewerker van Pascal en later nog enkele zaken aangeleverd voor de opmaak. Dat is allemaal perfect verwerkt wat resulteerde in een prachtige maar vooral ook lekkere bruidstaart.
  Pascal en haar team hebben op 9-6-2018 een prachtige en zeer lekkere bruidstaart gemaakt en afgeleverd op onze trouwlocatie. Onze gasten zijn nu (een maand later) nog steeds enthousiast over de hoe de taart eruit zag maar nog meer over hoe lekker de taart was. De taart was meer dan groot genoeg en sommige gasten hebben met smaak nog een tweede (of in enkele gevallen) een derde stuk taart genomen.


  10 juli 2018
 11. OP 5 mei zijn wij getrouwd en heeft Eclair gebak gezorgd voor onze taart en sweettable!
  De communicatie met Pascal verliep vriendelijk en ze reageerde snel op onze vragen.
  Daarnaast zag de taart met de sweettable er fantastisch uit en smaak was ook erg goed! niet alleen wij, maar ook de gasten hebben echt gesmuld van alle lekkernijen die door eclair gebak verzorgd zijn!
  Nogmaals dankjewel pascal!


  17 mei 2018
 12. Ik vond het een heel prettig contact met Pascal. Zij luistert goed na de wensen van de Klant.
  De taart was erg lekker! Top Service, dankjewel!


  15 mei 2018
 13. Toen we een bakker zochten voor onze bruidstaart, wisten we niet wie goed zou zijn. Wij hebben aan onze trouwlocatie gevraagd welke bakker zij kenden en zouden aanraden. Hieruit kwam Eclair Gebak uit Maasbracht. Wij hebben contact opgenomen en kregen een lijst met smaken toegestuurd waaruit wij er 3 mochten kiezen om te proeven. Met z’n tweetjes werden we hartelijk ontvangen door Pascal. Alles was voorbereid, we werden goed geïnformeerd, en voorbeelden werden uitgewisseld. Onze keuzes werden genoteerd en de prijs viel reuze mee! Op de trouwdag zelf stond de taart gepresenteerd zoals wij verzocht hadden. Er was veel zorg en toewijding besteed aan de kwaliteit van de taart en opmaak. Hij smaakte fantastisch! Wij zijn heel erg blij dat we gekozen hebben voor Eclair Gebak, beter hadden we niet kunnen vinden 🙂


  10 november 2017
 14. Wow wat een mooie taart! En wat was de taart heerlijk!


  8 oktober 2017
 15. Eclair neemt alle tijd om de wensen te bespreken. Maakt de taart met een persoonlijke touch en denkt mee over de mogelijkheden hierin. Alles precies zoals besproken afgeleverd, een hele mooie taart met een heerlijke smaak. Een echte aanrader als je iets speciaals en lekkers wilt. Bedankt voor de goede zorgen.


  2 oktober 2017
 16. Genoten van een super lekkere bruidstaart! Daar kan geen gewone bakker tegenop!


  20 september 2017
 17. Fantastisch! Een heerlijke taart en super afgewerkt!


  13 september 2017
 18. Prachtige taart, ze luisterden erg goed naar onze wensen. De taart was bovendien erg lekker! Kortom de perfecte bruidstaart.


  31 augustus 2017
 19. Dank jullie wel voor de mooie , naar wens zijnde bruidstaart.


  23 juli 2017
 20. Onze taart was prachtig & heerlijk! Hij zag er precies uit zoals we gewenst hadden, was op tijd bij de locatie en de bloemen hebben ze zelf opgehaald bij de bloemist! In een woord: GEWELDIG!


  20 juni 2017
 21. Onze bruidstaart was helemaal geweldig! Mooie uitstraling zoals we gevraagd hadden, en de smaak was fantastisch! We hebben van alle gasten complimenten erover gekregen en zelfs iedereen is voor een tweede ronde gegaan! Zegt genoeg denk ik…Bedankt Pascal voor de fijne samenwerking!


  18 juni 2017
 22. Heel positief!
  We zijn prettig ontvangen waarin alle tijd werdt genomen door een zeer enthousaiste medewerkster.
  De taart was naar wens en op gewenste tijdstip afgeleverd en echt heerlijk bevonden door iedereen.
  Mijn favoriet is banaan mmmmm
  Echt al bij al een toppertje!


  31 mei 2017
 23. Ondanks dat mijn man en ik een hele andere smaak hebben heeft Pascal een heel mooi ontwerp voor de taart gemaakt wat we beiden erg mooi vonden.

  De taart was uiteindelijk prachtig en smaakte verrukkelijk! De service was ook heel goed en Pascal erg vriendelijk.


  24 mei 2017
 24. Eclair gebak heeft een enorm breed aanbod aan mogelijke smaken en ontwerpen maar was daarnaast enorm flexibel in het vinden van onze gewenste smaken en perfecte bruidstaart. Alle opties werden uitgebreid besproken en samen zijn we tot een geweldige taart gekomen. Een enorm leuk proces met super service en geweldige taart als resultaat!


  20 december 2016
 25. Een super mooie taart die ook echt heel lekker smaakt. Helemaal gemaakt zoals wij hem wilde hebben. Met prachtige details!


  2 oktober 2016
 26. Pascal gaf ons om te beginnen perfect advies. Ook vulde ze onze wensen/ideeën, zo waar nodig, perfect in/aan. In één woord: TOP.


  24 september 2016
 27. Super mooie bruidstaarten smaken heerlijk


  30 juli 2016
 28. Heerlijke taart die er prachtig uitzag. Super service. Een aanrader!


  5 juli 2016
 29. Wij wilden graag dat onze trouwkaart verwerkt werd in de taart. Er werd heel goed meegedacht hoe dit het beste vorm kon worden gegeven. Resultaat was erg mooi en, heel belangrijk, heel erg lekker.


  17 juni 2016
 30. hele mooie taart gekregen, precies naar onze wens, met een heerlijke smaak!


  8 mei 2016
 31. Onze trouwdag was helemaal af met de fantastische bruidstaart van Eclair Gebak! Pascal maakte speciaal tijd voor ons vrij om onze wensen te bespreken. Haar enthousiasme, kennis van zaken en meedenken hebben geleid tot onze perfecte taart van buiten en van binnen! Wij raden Eclair Gebak bij iedereen aan!
  Rémon & Tanja.


  1 november 2015
 32. Taart was helemaal perfect wat betreft smaak en ook wat betreft het ontwerp. Bovendien was er ook sprake van een goed contact. Absoluut een aanrader!


  30 oktober 2015
 33. Prachtig mooie taart gekregen die voldeed aan onze verwachtingen wat betreft uitstraling en natuurlijk heel belangrijk smaak!


  16 september 2015
 34. Prima service, heerlijke smaak en goede prijs/kwaliteit. Ze maken de taart zoals jij hem wilt. Het ziet er dan schitterend uit!


  8 september 2015
 35. Fijn contact. Neemt de tijd.
  Goede service en een overheerlijke bruidstaart!
  Kon niet beter, net als de rest van onze trouwdag.


  6 augustus 2015
 36. Zeer goede prijs kwaliteit en fijne service. Bruidsstandaard was kwijtgeraakt na de bruiloft maar super opgelost door Eclaire gebak. Zeer tevreden over de dienstverlening en zouden de leverancier dan ook zeker aanraden.


  5 augustus 2015
 37. De proefsessie was erg leuk om te doen en werd goed en professioneel begeleid. De bruidstaart is precies zo geworden zoals we hadden afgesproken en zag er prachtig uit. De taart smaakte ook nog eens heerlijk! Top service!


  29 juli 2015
 38. Vanaf het eerste contact ging het geweldig! De proefsessie was leuk, we kwamen snel tot onze keuze door de hulp. De uiteindelijke taart was fantastisch! Smaak en uiterlijk waren precies goed. Wat opviel was dat dit door veel gasten werd bestempeld als de eerste taart waarbij ze meemaakten dat er geen restjes meer op de afgeruimde borden lagen. Een absolute aanrader!


  15 juni 2015
 39. Kregen heel goede informatie over de producten waar ze mee werkten er werd ook rekening gehouden met mensen die en allergie hebben. Onze taart was tot in de puntjes verzorgd en heel lekker; iedereen vond ze lekker en alles was dan ook op eclair gebak is echt en aanrader voor elk feest dan ook.


  11 november 2014
 40. Het enthousiasme waarmee Pascal voor ons een taart heeft ontworpen en gemaakt was erg aanstekelijk.
  Super taart die er niet alleen erg mooi uitzag, maar ook nog eens erg lekker smaakte.


  2 mei 2013