Ons Team !!

Pascal

Mijn naam is Pascal van Sandijk- van Dijk. Bruidstaarten maken is mijn passie, werken met verliefde mensen, oog voor detail, creatief bezig zijn met verse grondstoffen en bruidstaarten bezorgen op de meest mooie trouwlocaties is geweldig. Ons ambachtelijk atelier is mijn trots en ik ontvang hier graag bruidsparen voor een persoonlijk gesprek om de wensen voor de bruidstaart door te spreken en ze te verwennen met een proefsessie. Ik heb jaren lang in de patisserie gewerkt, diverse gespecialiseerde cursussen in binnen en buitenland gedaan, zoals Amerikaanse- en Engelse bruidstaarten en voor de juiste smaakbelevingen een gespecialiseerde cursus patisserie gevolgd. Ik volg trends op de voet en voer ze uit in dummy bruidstaart modellen om bruidsparen te laten zien hoe een trend eruit ziet. Ik ben de oprichter van Eclairgebak die in 1999 is gestart. Sinds 2014 is ons team vergroot en in 2023 is mijn getalenteerde collega Mariam die al meerdere jaren in dienst is mede eigenaar geworden.

Peter

Mijn naam is Peter. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie van Eclairgebak. Als echtgenoot van Pascal krijg ik heel veel mee van wat er zich op de werkvloer afspeelt. De inkoop en afhandeling van de producten behoren ook tot mijn taken. In drukke tijden ondersteun ik Nara met het bezorgen van bruidstaarten.

Mariam

Mijn naam is Mariam Baroyan en mijn passie voor het vak begon in 2014 toen ik kwam werken bij Eclairgebak. Het vak wordt zoveel mooier gemaakt door de bruidsparen en hun enthousiasme. Wanneer zij bij ons komen proeven voor hun bruidstaart, is het eigenlijk een ontdekkingsreis naar niet alleen de juiste smaak maar ook de uitstraling. Wij zorgen als team ervoor dat hun onvergetelijke dag ook nog eens een zeer smakelijke dag wordt. Dat alles zorgt ervoor dat mijn passie voor het vak groot blijft. In 2017 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn patisserie diploma niveau 4 behaald. Door deze opleiding heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd en deze pas ik dagelijks toe op onze bruidstaarten. Sinds 2023 ben ik mede eigenaar en bepaal naast de bedrijfsvoering ook nieuwe trends op het gebied van smaak en presentatie van bruidstaarten, sweettables en stylingtables.

Nara

Mijn naam is Nara. Ik ondersteun het patisserie team met verschillende werkzaamheden met als hoofdtaak het bezorgen van de bruidstaarten. De verantwoording om op een juiste manier de bruidstaarten te vervoeren is op mijn lijf geschreven. De contacten met de mensen op diverse vaste locaties lopen soepel en zijn persoonlijk. Afspraken over tijdstip van bezorgen, ophalen van gebruikte schalen zijn erg belangrijk. Ik vind het belangrijk dat het bruidspaar tevreden is over het eindresultaat en dat de locatie tevreden is over onze goede service.

Ani

Mijn naam is Ani. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Eclairgebak als weekendhulp. Mijn taken zijn het ondersteunend van het team in het maken van stylinghapjes, inpakken en decoreren van give away’s, opbouwen van buffetten met bezorgen, en de uitvoering van de hygiëne op basis van de HACCP regels. Ik bak graag en vind het leuk om mijn interesse in mijn werk te professionaliseren.