Ons Team !!

Pascal

Mijn naam is Pascal en ben sinds 1999 eigenaresse van Eclair Gebak. Bruidstaarten maken is mijn passie. Werken met verliefde mensen en creatief bezig zijn met verse grondstoffen is fantastisch. Mijn atelier is mijn trots en ik ontvang hier graag mijn bruidsparen voor een persoonlijk gesprek en proefsessie. Ik heb jaren lang in de patisserie gewerkt, diverse gespecialiseerde cursussen in binnen en buitenland gevolgd. De cursus Amerikaanse en Engelse bruidstaarten waren specifiek gericht op decoratie. Voor de juiste smaakbeleving heb ik bij diverse meesters in de patisserie mijn kennis verbreed. Elke dag werk ik met heel veel plezier om onze bruidsparen de beste en meest smaakvolle bruidstaart te leveren.

Peter

Mijn naam is Peter. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie van Eclair Gebak. Als echtgenoot van Pascal krijg ik heel veel mee van wat er zich op de werkvloer afspeelt. De inkoop en afhandeling van de producten behoren ook tot mijn taken. In drukke tijden ondersteun ik Nara met het bezorgen van bruidstaarten.

Mariam

Mijn naam is Mariam en mijn passie voor het vak begon een aantal jaren geleden toen ik kwam werken bij Eclair Gebak. Het is een vrolijk vak omdat je omgeven bent door koppels die gaan trouwen. Zij zijn verliefd en enthousiast, dat maakt mijn baan een feest. Het doet mij goed als een bruidstaart is afgeleverd met een mooi resultaat en goede smaak, om naderhand van het bruidspaar te horen hoe mooi en lekker alles was. Dat maakt ons werk helemaal af. Wij zorgen als team dat hun onvergetelijke dag een lekkere dag wordt. Dit alles zorgt ervoor dat mijn passie voor het vak groot blijft. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb mijn patisserie diploma niveau 4 op zak. Door deze opleiding heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd en pas deze dagelijks toe op onze bruidstaarten.

Nara

Mijn naam is Nara. Ik ondersteun het patisserie team met verschillende werkzaamheden met als hoofdtaak het bezorgen van de bruidstaarten. De verantwoording om op een juiste manier de bruidstaarten te vervoeren is op mijn lijf geschreven. De contacten met de mensen op diverse vaste locaties lopen soepel en zijn persoonlijk. Afspraken over tijdstip van bezorgen, ophalen van gebruikte schalen zijn erg belangrijk. Ik vind het belangrijk dat het bruidspaar tevreden is over het eindresultaat en dat de locatie tevreden is over onze goede service.